Fiscaal advies


Fiscaal advies bedrijven

Al uw besluiten die u als ondernemer maakt hebben vaak, zonder dat u zich dat realiseert,  (verstrekkende) fiscale gevolgen. Gevolgen die uw bedrijf direct fiscaal raken, maar wellicht ook in de toekomst. Denk hierbij aan (grote) investeringen in bijvoorbeeld bedrijfspanden, machines en inventaris, afstoten van bedrijfsonderdelen, plegen van acquisities etc.

 

U dient bij het nemen van de beslissingen stil te staan hoe u een en ander fiscaal gaat vormgeven. Uiteraard spreekt u de fiscale gevolgen door met uw accountant, maar voor een onafhankelijk, objectief en deskundig advies kunt u ook bij LvdH Consultancy op Maat terecht. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat ik op gebied van fiscaliteiten voor u kan betekenen. 

Fiscaal advies particulieren

Het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte is de laatste jaren een vrij eenvoudige klus. De belastingdienst vult immers al een groot gedeelte van uw aangifte, die u vervolgens dient te controleren. Maar heeft u ook vaak het gevoel van: klopt dit allemaal wel, vergeet ik niet iets, maak ik wel optimaal gebruik van de fiscale mogelijkheden etc. De fiscale wetgeving wijzigt immers met enige regelmaat. 

 

U kunt bij mij terecht voor:

  • Verzorgen van uw jaarlijkse aangifte.
  • Verzorgen van aanvragen op het gebied van Toeslagen.
  • Begeleiden van fiscale geschillen met de belastingdienst.
  • Voor al uw overige fiscale vraagstukken.

In een persoonlijk onderhoud neem ik graag met u door wat ik op het gebied van fiscaliteiten voor u kan en mag betekenen. Mijn doelstelling is dat u volledig op de hoogte blijft van de fiscale wetgeving en dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden.